Naši radovi

makeover gornja čeljustmakeover gornja čeljust

Pomicanjem strelice lijevo ili desno možete vidjeti naš rad prije i nakon dovršetka.

Pomicanjem strelice lijevo ili desno možete vidjeti naš rad prije i nakon dovršetka.

zubni most

U gornjoj čeljusti nedostajući zubi nadoknađeni su mostom izrađenim od cirkon keramike na desnoj strani, zajedno sa prednja četiri sjekutića , dok su na lijevoj strani gornje čeljusti ugrađeni implantati, te je izrađen cirkonski most na implantatima.

ljuskice za zube

Na dva bočna gornja sjekutića mikro oblika minimalnim brušenjem postavljene su ljuske izrađene od IPS Emax bezmetalne keramike da dobijemo harmoničan i lijep osmjeh.

izrada mostova i krunica iz pune keramike Emax

Urođeni nedostatak drugih sjekutića (“dvojke”), kao i potrošenost gornjih prednjih zubi odlučili smo ispraviti izradom mostova i krunica iz pune keramike Emax. Novi osmijeh izradili smo u malo svjetlijoj nijansi od prirodnih zubi pacijenta dajući ljepši , mladenački izgled osmiijeha.

Stare i neestetske metal-keramičke krune i most na gornjim prednjim zubima zamjenjeni su krunama i mostom izrđenim iz IPS Emax bezmetalne keramike, a dva gornja lijeva pretkutnjaka zbog velikih ispuna opskrbljena su potpunim cirkonskim krunicama.

Pacijentici smo radili dvije ljuske na gornjim centralnim sjekutićima (“jedinice”), kako bi ispravili krivi položaj zuba (pacijentica nije željela ortodonciju) i dobili ljepši osmijeh.

potpuno cirkonski most bilan

U gornjoj čeljusti napravili smo potpuno cirkonski most za nadoknadu prvog gornjeg kutnjaka (tzv.” šestice”). Drugi gornji kutnjak( tzv.”sedmica”) i drugi gornji pretkutnjak (tzv. “petica”) imali su velike ispune (“plombe”) pa smo ih odlučili brusiti i umjesto ugradnje implantata i izraditi most od tri zuba.

gornja čeljust

Ljuskama na 4 prednja gorja sjekutića napravljenim iz potpune keramike Emax korigirali smo oblik i boju zubi i napravili novi osmijeh.

Zubni most, izgled prije i poslije, Centar dentalne medicine dr. Bilan, Zadar

Potpuna oralna rehabilitacija IPS Emax bezmetalnim krunicama u gornjoj čeljusti od desnog do lijevog drugog pretkutnjaka.Gornji desni kutnjak i donji lijevi pretkutnjak opskrbljeni su potpunim cirkonskim krunama.Ugrađeni su implantati umjesto nedostajućih zuba gore lijevo na mjestu pretkutnjaka,dolje lijevo i dolje desno i na njima su postavljene krune iz IPS Emax bezmetalne keramike (gornji lijevi prvi pretkutnjak), potpuno cirkonske krunice ( dolje lijevo prvi pretkutnjak i kutnjak) i cirkonski most dolje desno.Donji prednji zubi su izbijeljeni u ordinaciju da se postigne sklad sa novom bojom ostalih zubi.

Rehabilitacija cirkonskim zubnim krunicama i mostovima

Rehabilitacija cirkonskim zubnim krunicama i mostovima.

svi novi zubi u čeljusti all on 4

Kod pacijentice je nakon vađenja svih zuba u gornjoj čeljusti napravljen All on 4 zahvati izrađen most BioHPP + kompozit kojim smo vratili funkciju i poboljšali osmijeh

zubne krunice prije i poslije

Potpuna rehabilitacija gornje i donje čeljusti bezmetalnim cirkonskim krunama nadoknadili smo potrošene zube i promijenili stare protetske radove radi postizanja sklada i zdravlja zubnog mesa.

cirkonske krune za zube

Pacijentici smo sa bezmetalnim cirkonskim krunama promijenili osmijeh i nadoknadili izgubljene zube gore desno straga.

zubi oslabljeni velikim ispunima i liječenjem

Na 5 prednjih zuba oslabljenih velikim ispunima i liječenjem  postavili smo bezmentalne cirkonske krune i vratili im prirodan izgled i boju.

ljuskice nadva postranična sjekutića

Stare, neadekvatne krune na gornjim centralnim sjekutićima zamijenili smo novim bezmetalnim Emax krunama i postavili ljuskice na na dva postranična sjekutića da dobijemo novi, zdravi osmijeh.

slučaj zamijene starih mostova te nadognađenja gubitka zuba

Potpuna rehabilitacija gornje i donje čeljusti gdje smo zamijenili stare mostove, nadoknadili gubitak zuba i potrošene zube, ispravili “nagnuti“ izgled osmijeha i vratili sklad licu i usnama.

Kontaktirajte nas s povjerenjem

Rezervirajte svoj termin za konzultacije ili zahvat
Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

  Korištenjem ovog obrasca pristajete na uvjete korištenja internet stranice te potvrđujete da ste upoznati s zaštitom podataka www.ordinacija-bilan.hr


  Stojimo vama na usluzi  Kontakt:
  Tel: 023/77 99 39
  E-mail: info@ordinacija-bilan.hr


  Adresa:
  Ul. postrojbi specijalne policije 21,
  2300, Zadar


  Radno vrijeme:
  PON: izmjenično ujutro - popodne
  UTO, ČET: 14.00 - 20.30
  SRI: 8.00-14.30
  PET: 8.00-14.30
  SUB: po dogovoru


  Odjaviti se možete u svakome trenutku. Pročitajte više o načinu na koji se koriste Vaši podaci na poveznici.

  © 2021 Dr. Bilan, centar dentalne medicine
  Nazovite nas
  Kako do nas