fbpx

Naši radovi

makeover gornja čeljustmakeover gornja čeljust

Pomicanjem strelice lijevo ili desno možete vidjeti naš rad prije i nakon dovršetka.

Pomicanjem strelice lijevo ili desno možete vidjeti naš rad prije i nakon dovršetka.

zubni most

U gornjoj čeljusti nedostajući zubi nadoknađeni su mostom izrađenim od cirkon keramike na desnoj strani, zajedno sa prednja četiri sjekutića , dok su na lijevoj strani gornje čeljusti ugrađeni implantati, te je izrađen cirkonski most na implantatima.

ljuskice za zube

Na dva bočna gornja sjekutića mikro oblika minimalnim brušenjem postavljene su ljuske izrađene od IPS Emax bezmetalne keramike da dobijemo harmoničan i lijep osmjeh.

izrada mostova i krunica iz pune keramike Emax

Urođeni nedostatak drugih sjekutića (“dvojke”), kao i potrošenost gornjih prednjih zubi odlučili smo ispraviti izradom mostova i krunica iz pune keramike Emax. Novi osmijeh izradili smo u malo svjetlijoj nijansi od prirodnih zubi pacijenta dajući ljepši , mladenački izgled osmiijeha.

Zubni most izrađen iz IPS Emax bezmetalne keramike, Centar dentalne medicine dr. Bilan, Zadar

Stare i neestetske metal-keramičke krune i most na gornjim prednjim zubima zamjenjeni su krunama i mostom izrđenim iz IPS Emax bezmetalne keramike, a dva gornja lijeva pretkutnjaka zbog velikih ispuna opskrbljena su potpunim cirkonskim krunicama.

Pacijentici smo radili dvije ljuske na gornjim centralnim sjekutićima (“jedinice”), kako bi ispravili krivi položaj zuba (pacijentica nije željela ortodonciju) i dobili ljepši osmijeh.

potpuno cirkonski most bilan

U gornjoj čeljusti napravili smo potpuno cirkonski most za nadoknadu prvog gornjeg kutnjaka (tzv.” šestice”). Drugi gornji kutnjak( tzv.”sedmica”) i drugi gornji pretkutnjak (tzv. “petica”) imali su velike ispune (“plombe”) pa smo ih odlučili brusiti i umjesto ugradnje implantata i izraditi most od tri zuba.

gornja čeljust

Ljuskama na 4 prednja gorja sjekutića napravljenim iz potpune keramike Emax korigirali smo oblik i boju zubi i napravili novi osmijeh.

Zubni most, izgled prije i poslije, Centar dentalne medicine dr. Bilan, Zadar

Potpuna oralna rehabilitacija IPS Emax bezmetalnim krunicama u gornjoj čeljusti od desnog do lijevog drugog pretkutnjaka.Gornji desni kutnjak i donji lijevi pretkutnjak opskrbljeni su potpunim cirkonskim krunama.Ugrađeni su implantati umjesto nedostajućih zuba gore lijevo na mjestu pretkutnjaka,dolje lijevo i dolje desno i na njima su postavljene krune iz IPS Emax bezmetalne keramike (gornji lijevi prvi pretkutnjak), potpuno cirkonske krunice ( dolje lijevo prvi pretkutnjak i kutnjak) i cirkonski most dolje desno.Donji prednji zubi su izbijeljeni u ordinaciju da se postigne sklad sa novom bojom ostalih zubi.

Rehabilitacija cirkonskim zubnim krunicama i mostovima

Rehabilitacija cirkonskim zubnim krunicama i mostovima.

Kontaktirajte nas s povjerenjem

Rezervirajte svoj termin za konzultacije ili zahvat
Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Korištenjem ovog obrasca pristajete na uvjete korištenja internet stranice te potvrđujete da ste upoznati s zaštitom podataka www.ordinacija-bilan.hr


Stojimo vama na usluziKontakt:
Tel: 023/77 99 39
E-mail: info@ordinacija-bilan.hr


Adresa:
Ul. postrojbi specijalne policije 21,
2300, Zadar


Radno vrijeme:
PON: izmjenično ujutro - popodne
UTO, ČET: 14.00 - 20.30
SRI: 8.00-14.30
PET: 8.00-14.30
SUB: po dogovoru


Prijavite se odmah na naš Newsletter!

Želite prvi saznati o našim posebnim ponudama i akcijama?

Copyright © 2020 Ordinacija-Bilan.com | Web design & Development by: Endem
Nazovite nas
Kako do nas